fotograaf mechelen
 
 
Programma.
We hebben voor jullie weer een gevarieerd programma klaarstaan! Sportfans, professionele paardenhouders, fokkers, we willen heel hippisch Vlaanderen een prachtig eindejaar bezorgen. Tussen kerst en nieuw kan je op Jumping Mechelen genieten van maar liefst 3 wereldbekers jumping, vierspan, dressuur en de FEI Jumping Ponies Trophy.
fotokunst IKA Mechelen.
IKA hoe te bereiken. fotokunst expo afstudeerders 2019 Bleekstraat Mechelen. Fotokunst juni 2018. De opleiding fotokunst is voornamelijk artistiek gericht. De leerlingen ontwikkelen in de loop van de opleiding een eigen beeldtaal, een eigen visie, die zij volledig zelfstandig kunnen realiseren.
Cursus Fotografie Mechelen Antwerpen Vilvoorde Hasselt Limburg.
Het zijn juist die donkere kamer technieken die je zal aanleren in de cursus Photoshop, cursus Lightroom of de cursus Aperture. Wij bieden onze cursussen en workshops aan in Mechelen, Vilvoorde en Hasselt en bestrijken daarmee de Provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg.
Huwelijksfotograaf Mechelen en omgeving.
U kiest ervoor om een deel van uw bijzondere dag door een professioneel team te laten fotograferen. U wenst bijvoorbeeld fotos van het burgerlijk huwelijk en/of kerkelijk huwelijk, een bruidsreportage op een mooie locatie en stemmingsbeelden op de huwelijksreceptie. Twaalf uur shoottijd met twee fotografen.
Professionele Fotograaf in Mechelen Stijn Swinnen.
Professionele fotograaf te Mechelen. Beschikbaar als freelance fotograaf voor uw onderneming. Organiseer je een event? Heb je een idee om een campagne beeld te maken of hebben medewerkers een nieuwe portretfoto nodig? Bezorg me meer informatie en ontvang een offerte op maat.
Jonge fotograaf wint prijs voor beste sportfoto Mechelen Regio HLN.
Mechelen Jasper Jacobs 28 uit Zemst-Laar heeft op de Nikon Press Photo Awards de prijs voor de beste sportfoto gewonnen met een beeld van topatlete Nafi Thiam. Volgens de jury bracht de fotograaf de sportfiguur van het afgelopen jaar op een haast goddelijke manier in beeld.
Fotograaf gezocht? Fotocollier staat klaar in een flits!
Hilde Collier, uw fotograaf in Mechelen voor een professionele fotoshoot! FOTOSTUDIO HILDE COLLIER. Welkom, ik ben Hilde van Foto Collier, ik bezit een fotostudio in Hombeek, bij Mechelen. Omdat het niet eenvoudig is om over jezelf te praten laat ik.
Openingsuren Fotografie Ann Gewillig Mechelen Oude Brusselsestraat 4.
Fotografie Ann Gewillig. Fotografie Ann Gewillig aan de Oude Brusselsestraat 4 in Mechelen is vandaag geopend van 1100: tot 1700. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
Fotograaf wint internationale prijs Mechelen Gazet van Antwerpen.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Mechelen Fotograaf Jos Verhoogen mocht maandagavond in het stadhuis van Mechelen de Qualified European Professional Photographer'-award' in ontvangst nemen. Een internationale jury verleende hem het kwaliteitslabel voor reportagefotografie op basis van een fotoreeks over de bevalling van Lieve Veugelen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fotograaf mechelen