vacature fotograaf fotografie
 
 
Openphoto zoekt docenten fotografie Vacatures Fotograaf.
Je hebt een ruime praktische ervaring in de fotografie je bent technisch een kei in je vak en hebt een oog voor inhoud en compositie je kan de cursussen en workshops vlot organiseren Je geeft je kennis zeer vlot en dynamisch door je kan een groep motiveren je bent stipt en verzorgd je hebt gevoel voor humor de boog kan niet altijd gespannen staan Stuur je korte cv en/of je project, enkele foto's' en motivatiebrief naar admin@openphoto.be.
Fotografie Fulltime jobs in België Creativeskills.be. logo20_outline.
Facebook Instagram Twitter LinkedIn. Fulltime jobs Fotografie. Bekijk fulltime jobs. plaats jouw vacature. Liquid 1 JOB. MEDIALAAN 2 JOBS. Intra Interieur 1 JOB. Copywriting / Content Productie. Marketing / Social Media. User Experience Design. User Interface Design. Virtual Reality / Gaming. 2 items" data-content." Log in of registreer om filters te bewaren. Back to top. Copywriting / Content Productie. Virtual Reality / Gaming. Marketing / Social Media. Assistent Fotograaf / Image-maker bij Varo in Lier.
Fotograaf Jobs, vacatures Vacature.com.
1 jobs gevonden voor fotograaf. Stuur me per e-mail de nieuwste jobs die overeenkomen met deze zoekcriteria. Maak job alert aan. Krijg nieuwe vacatures in je mailbox. Geef je e-mailadres in. Geef een naam aan je job alert.: ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig kennis genomen te hebben van de privacy disclaimer.
CMN Creative Media Network Omnichannel productiebureau Vacature: Junior Fotograaf.
Door de samenwerking bieden de verenigde bedrijven een ultiem totaalpakket op het gebied van video, fotografie, branding, packaging, design en content management. Nog steeds enthousiast? Altijd handig om te weten dat je een streepje voor hebt als je.: Al wat ervaring hebt als fotograaf, maar veel belangrijker: dat je heel graag wil leren.
Fotograaf Banen in België Nu aannemen Vacatures.
Gemeentelijke Nederlandstalige bibliotheek van Vorst. 1 dag geleden. Voor dit evenement zoekt Bib Vorst een beroeps. of student fotograaf die in de bibliotheek een setting. De fotograaf dient zelf het materiaal voor de artistieke setting, fototoestel en bijhorend materiaal te.
Vacatures in de kunst en cultuursector LUCA.
Vacature Interior Designer/ technische tekenaar. AlumniLUCAgezocht Leerkrachten gezochtbij Studio 52. AlumniLUCAgezocht KLJ zoekt pedagogisch medewerker West en Oost-Vlaanderen. AlumniLUCAgezocht KLJ zoekt Pedagogisch medewerker Oost en West-Vlaanderen. AlumniLUCAgezocht KLJ zoekt evenementmedewerker Antwerpen en Limburg. AlumniLUCAgezocht De stad Brussel zoekt technisch beheerder M/V/X voor het Departement Stedenbouw.
Vacature: fotograaf voor schoolfotografie AssenStad.nl.
Wie zijn wij. Vacature: fotograaf voor schoolfotografie. Wij zoeken een leuke vlotte nieuwe collega die ons team komt versterken op het gebied van schoolfotografie. Omdat we te maken hebben met seizoensdrukte zoeken we mensen met een flexibele beschikbaarheid van 3-5 dagen per week in de maanden april, mei, juni, september en oktober.
Vacature fotograaf De Vaste Clique.
De juiste setting om jezelf te ontwikkelen als fotograaf. Een vergoeding tot 40, per uur. Saaie werkdagen zitten er niet bij. Wat wij van jou vragen.: Dat je in het bezig bent van een semi-professionele óf fullframe camera groothoekobjectief. Een stevige basiskennis van fotografie hebt.
Werken bij Shoots More? Bekijk de vacatures.
Vraag maar aan onze tevreden gasten. Ik ben Amber en ik ben gestart als assistent fotograaf in Breda ben inmiddels vestigingsmanager in Eindhoven." Zo werken wij. Onze fotografen en andere samenwerkers werken zoveel mogelijk zelfstandig. Wij geven en hebben ruimte om te experimenteren en moedigen elkaar aan om nieuwe technieken te proberen.

Contacteer ons

Resultaten voor vacature fotograaf fotografie