fotografie oostende
 
 
Julie Beirens over haar passie, fotografie Uit in Oostende.
Zwart-wit is voor mij een intensere vorm van fotografie. Is Oostende een inspiratiebron voor jou? Ik hou van Oostende. Ik vind het een multiculturele en echte stad. Een beetje een grootstad in pocketformaat. Oostende spreekt me aan door de verschillende culturen, de creativiteit, het ondernemerschap.
Fotografie Vroedvrouwen.be VBOV.
Hartelijk dank ook aan het Henri Serruysziekenhuis in Oostende, het Geboorte-Informatiecentrum te Geel, de Arteveldehogeschool te Gent en de Karel De Grote Hogeschool te Antwerpen voor hun medewerking. De VLOV vzw wenst ook Marijke Thoen en Jan Sents Picsies te bedanken.
oostende Archives Marijke Thoen Fotografie.
Oostende, AZ Sint-Jan Campus Henri Serruys Die woensdagavond, tien dagen na de uitgerekende datum, komen Sarah en Tom aan in Oostende. De bevalling zal de volgende ochtend worden ingeleid. Gebruikelijk is dat de avond voordien reeds een pilletje wordt opgestoken om de baarmoederhals alvast wat weker te maken, zodat de volgende ochtend kan gestart worden. in Blog 2 comments. 11 juni 2015. Toen ik s morgens thuis kwam van een lange nacht vlug al even de fotootjes van de geboortereportage inladen in de computer en bij het zien van deze foto meteen denken Yes: Na toestemming van de ouders deze foto op de zakelijke facebookpagina delen en de komende dagen merken dat de foto een eigen leven begint te. in Blog 0 comments. Een super madam! Cisses Birth Story. Een super madam! Cisses Birth Story. Babyfotograaf Marijke Thoen. 32 486 60 16 79. MARIJKE THOEN FOTOGRAFIE.
CVO De Avondschool.
Vanaf 1 september 2019 is de fusie van twee van de grootste centra voor volwassenenonderwijs in West-Vlaanderen een feit. CVO 3 Hofsteden regio Zuid en Midden-West-Vlaanderen en CVO DE AVONDSCHOOL regio Noord en Midden-West-Vlaanderen zijn vanaf die. Ontdek waar en wanneer de proclamaties in Oostende, Torhout, Koekelare, Roeselare en Izegem doorgaan.
Blog van Fotogeniek België / Fotografie Koen De Langhe Thema: België.
Tagged with boek, fotoboek, fotografie, landschapsfotografie, Mooiste gebieden, mooiste landschappen, mooiste locaties voor landschapsfotografie, Mooiste locaties voor natuurfotografie, Natuurfotografie, Toplocaties voor landschapsfotografie, Vlaanderen. Oostende, westelijke strekdam. with 5 comments. Mijn volgend artikel voor het fotomagazine Shoot gaat over Oostende, een stad die me op fotografisch gebied erg fascineert.
Verlaten plaatsen hullabaloo.be.
Brasserie Beaufort, op de kop van het Westerstaketsel in Oostende, is niet meer: in het voorjaar van 2015 werd de barak" gesloopt. De 46 meter hoge Bierpinsel negeren in het Berlijnse stadsdeel Steglitz, is moeilijk. In de observatietoren uit de jaren 70 kon je eten, drinken en een danspasje wagen.
Hogeschool VIVES.
VIVES Summer Schools Start je studies met een streepje voor. Wat wil je doen? Starten met een bachelor-opleiding Ontdek de opleidingen Starten met een graduaats-opleiding Ontdek de opleidingen Bachelor-opleiding studeren op afstand Ontdek de opleidingen Verder studeren of bijscholen Ontdek de opleidingen.
Magnumfotograaf Harry Gruyaert komt naar Oostende Film Festival Oostende.
Tuur Florizoone is verantwoordelijk voor de muziek en het prachtig verstilde camerawerk is van de hand van Jimmy Kets. De exclusieve avant-première in aanwezigheid van Harry Gruyaert en regisseur Gerit Missiaen vindt plaats op vrijdag 16 november om 20u00 in Cinema Storck, het arthouse project van Filmfestival Oostende in Kinepolis Oostende.
Huwelijksfotograaf Yves en Katie, Oostende Tom Talloen Fotografie.
Voor de koppelshoot trokken we naar de C-power site in Oostende. Het leverde aardige plaatjes op. Like Tweet 1 Pin It. Geef een reactie Cancel. Ik ben Tom, portret, reportage, huwelijks en bedrijfsfotograaf. Voor u beelden maken die tot de verbeelding spreken. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio. Of contacteer mij vrijblijvend. Ik neem geen fotos, ik maak ze! Al jaren ben ik bezig met communicatie en ben ik gebeten door verhalen. De kracht van het beeld heeft mij bij de fotografie gebracht.

Contacteer ons

Zoeken naar fotografie oostende