assistent fotograaf
 
 
Oud-assistent Dirk Kikstra over werken voor Richard Avedon YouTube.
Richard Avedon was één van de belangrijkste mode en portretfotografen van de afgelopen eeuw. Tot en met 13 mei is in fotografiemuseum Foam een overzichtstentoonstelling te zien van zijn werk vanaf 1946 tot aan zijn dood in 2004. De Nederlands-Amerikaanse modefotograaf Dirk Kikstra, vijf jaar lang één van Avedon's' assistenten, vertelt hoe de meester te werk ging.
Dringend gezocht: Assistent fotograaf Juli 2019 2322 actuele jobs voor Assistent fotograaf Jooble.
Vacatures Assistent fotograaf. 1-20 van 2322 resultaten. activiteit gebeurd op seizoensbasis te Knokke waar de zaak exclusiviteit heeft op de zeedijk en de stranden van Knokke. Taken: De fotograaf neemt professionele portretfoto's' van de vakantiegangers die te Knokke vertoeven, hierna geeft hij hen een visitekaartje waarmee.
Assistent-fotograaf ribwclientenplein.nl.
Meer willen weten en leren over fotografie. Je houden aan tijdsafspraken. Zelfstandig, netjes en secuur werken. Je verantwoordelijk voelen voor het product. Zorg dragen voor de apparatuur waarmee wordt gewerkt. Wat kun je verwachten? professionele begeleiding door een ervaren fotograaf.
Fotograaf iShoot Moments, huwelijksfotograaf, newborn, familieshoots.
Ik ben gediplomeerd fotograaf EN grafisch vormgever. Dus ook voor grafisch werk bent u bij mij aan het juiste adres! Gepersonaliseerd drukwerk, geboortekaartjes, uitnodigingen, trouwkaarten, communiekaarten, kerstkaarten, enz. In 2016 heb ik ook deelgenomen aan een tentoonstelling in de Artelli" Gallery" met mijn werk" U bedoelt?"
Freerunners VICE.
FOTOGRAAF: ALEX SALINAS. ASSISTENT FOTOGRAAF: JEF JACOBS. STYLING: LEONARDO VAN DIJL. PRODUCTIE: TINE WILBERTS. MODELLEN: PHILIPPE MARCHAL EN HANS POPPE VAN BLAZE PRODUCTIONS. HANS: vest van Napapijri, jeans van Cos, sokken van Falke, Dr. Martens boots, jasje van Rhymesayers Entertainment.
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Werken bij Shoots More? Bekijk de vacatures.
We helpen elkaar door open en eerlijk te zijn, kennis te delen en ideeën uit te wisselen. En dat werkt. Vraag maar aan onze tevreden gasten. Ik ben Amber en ik ben gestart als assistent fotograaf in Breda ben inmiddels vestigingsmanager in Eindhoven."
0 vacatures voor Assistent Fotograaf in Nederland.
Ontvang meldingen over nieuwe vacatures voor Assistent Fotograaf in Nederland. Meld u aan om een vacaturemelding te maken. Er zijn geen resultaten gevonden voor vacatures voor Assistent Fotograaf in Nederland. Controleer de spelling of zoek naar een minder specifieke term.
About berten FOTOGRAFIE.
Berten haalde zijn kennis zowel op scholen Fotovakschool Apeldoorn, Kunstacademie Hasselt als op de werkvloer: hij was jarenlang de vaste assistent van fotograaf Stefan Aldelhof uit Tessenderlo. Ook vandaag nog blijft bijscholing zinvol, ondermeer door de trainingen van Studio vzw, de beroepsvereniging van fulltime fotografen waarvan Berten ook voorzitter is.

Contacteer ons

Op zoek naar assistent fotograaf?