fotograaf gent
 
 
fotograaf gent
Ik ben Jonas, net 40, geboren in Gent en wonend in Aalst. Getrouwd met Heike en vader van Mon 7 en Miene 5. Samen mijn alles. Daarnaast ben ik verzot op de zee, muziek, zure snoepjes, games en fotografie natuurlijk. Fotograferen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Na enthousiaste reacties op mijn reisfoto's' vroegen vrienden mij al eens om hun kinderen of zelfs hun huwelijk te fotograferen. En met succes want vele tienduizenden foto's' later kon ik mijn beroep maken van fotografie. Spontane, romantische, no-nonsense fotografie. Maar vooral: niet-alledaags. Verder ben ik nogal een rustige en nuchtere kerel. Absoluut geen groot lawaai of iemand die jullie teveel pusht. Je mag gerust uitgebreid poseren voor een foto, maar even goed loop ik gewoon de ganse dag mee in jullie schaduw en geef ik hier en daar een aanwijzing. Staan jullie maar helemaal in de spotlights, dan zal ik ervoor zorgen dat ik de mooiste momenten vastgelegd heb. jij en mijn werk. alles wat je nog niet wist. HOEVEEL VRAAG JE? Prijzen voor een huwelijksreportage van 8u starten aan 1700.
Familie fotograaf in Gent Nele Watty Fotografie.
Fotoalbums cyclingsite.be.
Rotselaar Nieuwelingen 31-03-2018. Zaterdag 31 maart 2018 Diegem 1.15A Dames Nationaal Ind. Donderdag 29 maart 2018 GP Damien Yserbyt. Dwars door Vlaanderen 2018. Zottegem Strijpen junioren 25/03/18. Gent Wevelgem junioren. Gent Wevelgem u 23. Zaterdag 24 maart 2018 Zele 1.12 A.
Portretfotografie Fotograeve Gent Oost-Vlaanderen.
Ik heb een aantal maanden geleden een shoot gewonnen via de fb pagina van Kim. Ik was in de wòlken. Deze week op een prachtige, koude, zonnige herfstdag is deze doorgegaan.Mijn 2 zieltjes mijn kids van 9 jaar ikzelf en Kim zijn naar de Gentbrugse Meersen getrokken.Het werd een leuke, relaxe kennismaking en een ontspannen shoot waar we met ons 3-tjes echt van genoten hebben.Ik was al langer fan van haar stijl. En nu helemaalBedankt Kim voor dit moment.Zowel voor mijn assertieve aanwezige kids als mezelf zal dit een heerlijke herinnering blijven! Katrien De Mets. 1950: 19 Oct 19. Ik ben steeds onder de indruk hoe fotogeniek de mensen uit Kims reportages zijn. Nu beseffen we dat het volledig in de hand wordt gewerkt door Kim. Juist dit is wat van een fotograaf een goede fotograaf maakt.
Fotografie Gents Universiteitsmuseum Universiteit Gent.
Afhankelijk van het soort vraag, kunnen we hiervoor een kost aanrekenen. U kan uw aanvraag richten tot.: Bernadette Lagae Bernadette.Lagae@UGent.be. T: 32 0 9 264 49 30. We vragen u om zeker 10 dagen op voorhand contact op te nemen. 2018 Universiteit Gent.
Fotomanie Fotografie Wendy Vandeputte No Rules Photography Gent.
Bruids Portret Fotograaf Kim van Gent Photography Zuid-Holland.
Privacy verklaring Kim van Gent Photography. Een fotoshoot bij mij draait om connectie en echte emoties. Ik ben Kim., Alles van jou mag er zijn. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij je gehoord en gezien voelt. Ik creëer graag een ervaring die je nooit zal vergeten.
Fotografie en film MSK Gent.
Kunstwerk van de maand: Dorpsgezicht met bruiloftsdans in de open lucht, Pieter ll Breughel lezingen symposia. Ontmoeting met de restaurateurs lezingen symposia. Kunstwerk van de maand: Kunstenares in haar atelier, Alfred Stevens lezingen symposia. Kunstwerk van de maand: Dooi in Gent, Albert Baertsoen lezingen symposia.
5 Top fotografen voor jouw communie of lentefeest Gentse Tenten.
Heb je dit jaar een communicant of plan je een lentefeest en ben je nog op zoek naar een goede fotograaf? Wij van Gentse Tenten helpen jou graag door een top 5 op te stellen. De volgende fotografen bezorgen jou zeker een unieke foto voor een communiekaartje of een mooie herinnering aan een heugelijke dag van je kapoen.

Contacteer ons

Op zoek naar fotograaf gent?